Conturi bancare: BRD: RO11BRDE220SV03848092200 BANCA TRANSILVANIA: RO68BTRLRONCRT0V23006901

Istoric - C.A.R. PARÎNGUL

Home Istoric

C.A.R. PARÎNGUL

Instituţie Financiară cu Tradiție Îndelungată

Line

C.A.R. PARÎNGUL este o instituţie financiară nebancară care a luat naştere la data de 01.01.2006 prin  fuziunea a trei case de ajutor reciproc ai căror membri proveneau din minerit, respectiv C.A.R Preparatorul Petroşani, C.A.R. Livezeni şi C.A.R. E.M. Aninoasa, case cu o vechime şi tradiţie  îndelungată, de peste 70 de ani.

Sediul principal al C.A.R. PARÎNGUL este situat, incepand cu 1 iunie 2014, in Petroşani, str. 1 Decembrie 1918 nr. 97, fiind de menţionat de asemenea că C.A.R. PARÎNGUL are sucursale in Timisoara, Arad, Petrila, Vulcan, Paroșeni, Petrești – Alba si alte doua sucursale in Petrosani: cartierul Aeroport si cartierul Petrosani Nord. In anul 2010 CAR F.E Paroseni a fuzionat prin absorbţie cu CAR Parîngul care în prezent funcţionează ca sucursala Paroşeni, într-un sediu din incinta sucursalei electrocentrale Paroşeni.

Membrii C.A.R. PARÎNGUL

Membrii casei provin din majoritatea localităţilor Văii Jiului, de la Petrila până la Uricani, acoperind întreg spectrul socio-profesional existent în zonă. Numărul membrilor a crescut semnificativ an de an, astfel că de la 990 membri existenţi la constituire, a ajuns la aproape 6000 membri în prezent, aceasta constituind cea mai elocventă dovadă că rezultatele obţinute în ultimii ani au fost mai mult decât mulţumitoare.

S-au înregistrat creşteri importante ale fondului social, fapt care ne situează pe un loc fruntaş între casele de ajutor reciproc din judeţ. Având în vedere că acestea sunt de departe cele mai performante din ţară, ne îndreptăţeşte să privim cu încredere în perspectivă.

Componentă de bază a Uniunii Caselor de Ajutor Reciproc Regiunea Vest

Fiind o componentă de bază a Uniunii Caselor de Ajutor Reciproc Regiunea Vest, CAR PARÎNGUL aplică strategiile adoptate de aceasta, între acestea figurând atât extinderea activităţii în zonele rurale cât şi accentuarea preocupărilor pentru lărgirea caracterului social al serviciilor pe care le prestăm membrilor.

CAR PARÎNGUL oferă:

  • o gamă diversificată de împrumuturi, cu dobânzi atractive
  • ajutoare nerambursabile în caz de boli grave sau deces (pentru membrii săi)
  • posibilitatea înscrierilor minorilor, deci constituirea de economii pentru aceștia

Vă asteptam la sediile noastre!

Peste 7000

Membri

în anul 2022

4

Județe

în care avem sucursale

70+

Ani

Tradiție