Tombola Primăverii 2019 - UTCAR Regiunea VEST

Home Tombola Primăverii 2019 – UTCAR Regiunea VEST

Marele premiu a fost câștigat de un membru CAR Parîngul

Line

Cea de-a V-a ediție a Tombolei Primăverii organizată de Uniunea Teritorială a Caselor de Ajutor Reciproc (UTCAR) din Regiunea Vest și-a desemnat câștigătorii.

Marele Premiu al ”Tombolei Primăverii” constând într-un un autoturism Dacia Logan, a ajuns anul acesta la un  membru al CAR Parîngul IFN. Câștigătoarea Marelui Premiu este doamna Elena Leonora Băjenaru, care este membru CAR Parîngul IFN  din anul 1994. Aceasta a fost prezentă pe 23 aprilie la sediul din Deva  al UTCAR  Regiunea Vest, unde a avut loc o festivitate de predare a premiului.

Câștigătoarea Marelui Premiu al Tombolei Primăverii, doamna Elena Leonora Băjenaru a fost felicitată de către întreaga echipă a CAR Parîngul IFN din Valea Jiului, în frunte cu domnul Dumitru Răscolean, Președintele CAR Parîngul IFN, la sediul central din Petroșani. Pentru CAR Parîngul ediția din acest an a Tombolei Primăverii a consemnat și alte două premii adjudecate de membri ai Agenției din Petrești-Sebeș, unul de 2500 de lei și un altul de 5000 de lei.

”Suntem cu toții fericiți că șansa a fost de partea casei noastre de ajutor reciproc, la ediția din acest an a Tombolei UTCAR Vest, iar Marele Premiu a ajuns la doamna Elena Leonora Băjenaru, care este un valoros membru al echipei noastre, din anul 1994. Îi transmit felicitări și pe această cale, atât dumneaei, cât și celorlalți câștigători ai acestei tombole. Trebuie să fac în același timp precizarea că, dincolo de aceste premii de fidelizare, pentru orice om simpla calitate de membru al sistemului CAR este în sine un câștig și îi așteptăm alături de noi pe toți cei care nu au subscris până acum uneia dintre casele de ajutor reciproc din țara noastră”, a declarat Dumitru Răscolean, președintele CAR Parîngul IFN Petroșani.